Kalender 2021

De Kynologen Club Actief:


Maandelijks Online Spreekuur, iedere eerste maandag van de maand tussen 19:00 - 20:00 uur, een unieke kans om je vragen online te stellen aan de instructeurs. Meld je aan via secretariaat@kcdieren.nl en geef je vraag dan gelijk door, je ontvangt een link.


Kalender 2021:

Zomervakantie 2021, in augustus zijn we met vakantie. Er is wel een Puppy Zomerklas.

Informatie? Mail ons via de inschrijf-link hieronder.


Op 21 juni 2021 heeft KC Dieren een online lezing over de verzorging van uw hond georganiseerd.Voor leden was de deelname gratis, deelname voor niet-leden € 7,50.

Er waren 51 bezoekers aanwezig bij de webinar. De lezing werd gegeven door Jessica Kremer - Frijling van Doggy Style in Hardenberg en De Trimacademie. www.trimacademie.nl


Online Vuurwerklezing, maandag 1 november om 19:30 uur, door Joan Lamark. Joan is docent bij O&O en Tinley-Gedragstherapeut.

De, voor leden gratis, Online lezing startte met een kleine vertraging, soms moet de techniek een handje geholpen worden. Door 25 leden is deze boeiende, informatieve en leerzame lezing online bijgewoond. Als altijd was er alle ruimte voor vragen en heeft Joan alle aanwezigen een heldere lezing aangeboden en de vragen op maat beantwoord. Volgend jaar staat alvast in onze agenda's. Op naar een rustige jaarwisseling.


Winterstop 2021-2022


Na 21 december hebben de cursisten/leden en hun honden winter-vakantie tot eind januari.

Alleen de Basis 1 Puppygroep heeft wel les. 

Informatie gewenst, of wil je je hond opgeven voor de cursus? Check onze website.


* ALV voorjaar 2022, gevolgd door een interessante (online) lezing.


* Duurzaamheid, wat kunnen we veranderen?


Kynologen Club Dieren en Omstreken is op zoek naar vrijwilligers om haar bestuur uit te breiden. Meer weten of aanmelden? Mail dan naar secretariaat@kcdieren.nl