KC Dieren

Kynologen Club Dieren en Omstreken


Kennis en betrokkenheid

Welkom op de pagina van Kynologen Club Dieren e.o


KC Dieren e.o. is in 1953 opgericht en een door de Raad van Beheer erkende vereniging.


De Kynologen Club heeft de reguliere lessen uitbesteed aan Hondenschool SamenSpel, een professionele en betrouware samenwerkings-partner. naast de lessen voor cursist en hond, organiseert de KC jaarlijks enkele activiteiten voor haar leden.

Denk hierbij o.a aan (online) lezingen / informatie-avonden, activiteiten op het veld en een maandelijks Online Spreekuur.


De kosten van het lidmaatschap zijn € 20,00 per kalenderjaar. Lidmaatschap is verplicht voor alle cursisten. Als lid heeft u gratis toegang tot de activiteiten.


Op deze site en op onze Facebook pagina wordt u op de hoogte gehouden.

Heeft u vragen of opmerkingen, staan wij altijd open om mee te denken en voor uw input.


Graag tot ziens op en rondom het veld & een hartelijke groet!                         


Wat typeert Kynologen Club Dieren en Omstreken anno 2019?


Naast het aanbieden van cursussen zoals puppycursus en gehoorzaamheid cursus voor de jonge, of al wat oudere hond, kan de aspirant pup-koper ook heel goed bij ons terecht. Het is van groot belang dat de pup bij een betrouwbare fokker gekocht wordt. Het hoe en waarom lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.


Het is essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van de hond dat de eerste 8 weken in een veilige, hondvriendelijke omgeving plaatsvinden. Samen met de eventuele broertjes en zussen en het moederdier.


Lees via onderstaande link het Fairfok beleid van de Raad van Beheer