Tonny

Tonny Juyn - Klok

Tonny Klok


Al sinds haar eerste hond, een Rottweiler genaamd Floyd, heeft het ‘hondenvirus’ Tonny niet meer losgelaten. Naast pure liefde voor deze vrolijke wezens is het voor haar van groot belang dat elke hond zich prettig voelt. Dit doet zij door een veilige, voorspelbare, omgeving voor de viervoeter te creëren. Centraal staat de eenheid tussen geleider en dier en dan vooral het plezier dat zij hier beiden in mogen hebben. Geen correcties maar plezier in de verbintenis die elke hondenliefhebber zo koestert.


Speerpunten


Naast die bijzondere band is het voor Tonny van belang dat hondenbezitters snappen hoe groot hun aandeel in het geluk van de trouwe viervoeter is. Tijdens de lessen ligt de focus dan ook op thema’s zoals; hoe leert een hond, vertrouwen tussen mens en hond, hoe leer je een hond luisteren en nog belangrijker hoe leer je een hond dat leuk te vinden. Verder komen natuurlijk ook de praktische zaken aan bod; wandelen zonder trekken, komen als je roept en socialisatie. Dit aangevuld met een portie humor, maakt de lessen afwisselend en prettig.


Tonny in een notendop


Voorzitter van de Kynologen Club en O&O gediplomeerd Kynologisch instructeur. Deze duizendpoot neemt haar ervaringen in het spirituele mee. Dit is het een mooie toevoeging in het lezen van honden. Tonny is gediplomeerd Trance Healer, legt tarot en is medium. Naast deze bezigheden is er ook nog haar andere passie, haar gezin. Moeder van drie en gelukkig met echtgenoot Hans. Ook de twee eigenwijze teckels zijn een belangrijk onderdeel van het leven.